Arsa Meselesi Tartışmayı Ateşledi

Ankara’nın Haymana ilçesinde 1 Mayıs 2025 günü yaşanan olay, ilçeyi yasa boğdu. İddiaya göre 57 yaşındaki Naci Coşgun ile O.C. arasında uzun süredir devam eden arsa devri anlaşmazlığı, taraflar arasında şiddetli bir tartışmaya dönüştü. Tartışma, O.C.'nin iş yerinin önünde başladı ve kısa sürede çevredekilerin dikkatini çekecek şekilde büyüdü.

Av Tüfeğiyle Müdahale Girişimi

Görgü tanıklarının aktardığına göre, tansiyonun yükseldiği esnada O.C. iş yerine girerek bir av tüfeğiyle dışarı çıktı. Ancak çevrede bulunan vatandaşların zamanında müdahalesiyle olası bir facia önlendi. O.C.'nin elindeki silah alındı ve olay kontrol altına alındı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Naci Coşgun Hayatını Kaybetti

Tartışmanın ardından fenalaşan Naci Coşgun, göğüs ağrısı şikâyetiyle hastaneye kaldırıldı. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Coşgun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, Haymana’da derin üzüntüye yol açtı.

Soruşturma Devam Ediyor

Coşgun’un yakınları, şüpheli O.C. hakkında şikâyetçi oldu. Polis, olayın yaşandığı iş yerinde detaylı inceleme yaparken, O.C.’nin gözaltına alındığı öğrenildi. Savcılık, otopsi raporu ve tanık ifadeleri doğrultusunda soruşturmanın kapsamlı bir şekilde sürdüğünü duyurdu.